happy 5 month =)





alhamdulillah , fara dengan haidar dah lima bulan bersama , 
banyak dugaan yg kami dah lalui bersama . 
maybe ramai org kata , 
'elehhh , baru lima bulan' . 
huhu , bagi fara , ni dah cukup lama . dan fara harap lebih .
dalam masa lima bulan ni , fara kenal hati budi haidar dan family haidar . 
fara rasa bertuah sangat , fara harap sgt hubungan kami ni bertahan smpai akhir hayat kami :)
apa-2 pon , fara just nk bgtaw , fara bahagia dengan haidar =)


#bie , saya sayang awak , saya taknak kehilangan awak taw . sayang awakkk <3

p/s ; kami taw kami tak sweet macam korang , tp kami bahagia :)







6 comments:

  1. semoga kekal hingga ke akhir hayat :)

    ReplyDelete
  2. Happy always with your soulmate ye :D hehe

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/dinosaur-eggs.html

    ReplyDelete
  3. me will always pray for ur happiness ,jaga hubungan tu elok2 ,jangan sia sia kan !

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks syeira , insyaAllah fara akan jaga :)

      Delete