budak baru belajar =)




hey semua . fara tgah seronok menerokai blog-blog yang comey . seronok dapat tengok banyak blog yg comey . dan ada setengah blog yg ada tutorial fara ambek taw . untuk membaiki blog fara yg banyak kekurangan ni . hehe . kepada siapa yg fara dah follow tu . follow la fara balek k . fara budak baru nk taw tentang blog ni :) fara happy sbb ada yg balas bila fara post tak cbox :) dan ada juga yg comment kat post fara . terima kasih banyak-2 taw :) fara hargai sangat . disebabkan oleh insan-2 yg sentiasa mmberi feedback yg baik kat fara telah mmbuadkan fara bersemangat nak BlogWalking :) lagi sekali , terima kasih pada semua yg support fara . pray for me okayyy :) byeee .








24 comments:

  1. blog yg shomel lah sweety....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih . blog anda chomel jugaaa :)

      Delete
  2. setiap orang bermula langkah pertama..

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya dalam dunia blog :D

    ReplyDelete
  4. biasa la mula2..nanti lama2 dah ok..:)
    keep it up dear!

    ReplyDelete
  5. ehhhh... adk akak pn spm taun ni.. gudluck eh! :D hepi blogwalking.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee , yeakaaa . goodluck utk adek kaka jugaaa . terima kasihh :)

      Delete
  6. godluck ea adk , teruskan blogwalking oke syg :)

    ReplyDelete
  7. hi farah!keep on blogging! anyway, nak free photoshoot x? http://www.geekintherainbow.blogspot.com/2012/07/siapa-nak-free-photoshoot.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hey ifa , terima kasih atas sokongan dan dorongan :)

      Delete
  8. teruskan berblogging ye kak . dulu orang bersemangat sama macam aka tapi dulu lah . sekarang dah busy

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe , sama laaa . semangat tu mula-2 ja. skarang bz sgt . al maklum la . nk exam . hoho

      Delete