Happy New Year :)





hey semua . jawab salam tak lagi :) . hehe . kalau dah jawab bagus la kan . heheh . fara tetba rasa rajin dan rindu nak berbloging lagi . tp jarang-2 la bleh kan . org berkerja la katakan :) hehehe . keja apa ?? ehh ! mna bleh bgtaw . rahsia la . heheh . yg pasti keja nya halal . hehehe . bla dah keja baru dapat rasa mcmna susahnya parents kita penant cari duit utk kita . hehehe . sebelum tu fara rasa belum terlambat kan fara nak wish HAPPY NEW YEAR . hehe . fara dah i8 tahun . OMG !!!!!! mcm tak percaya plak . hehehe . so fara harap azam yg korang azamkan tu dapat ditunaikan la k . hehehe . azam fara ???? huhu . maybe nak belajar bersungguh-2 lagi lepas ni kot . walaupun lambat lagi result nak kuar . fara still dapat rasa debarannya . hehehe . tak pa fara . sabarrrrrrrrr . you already do the BEST :) . k la . fara gtg . thanks sapa yg baca . doakan fara sentiasa :) . fara cuba active blek k . byeee :)



8 comments:

  1. Wah dah 18 tahun ek? Best kot 18 sebab waktu ni la kita mula tahu yang betapa luas dan takde limitnya potensi kita dekat dunia ni. Serious.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe , yaya . 18 dah . tak sangka . limit ? mcmna tu ? tak paham . hehe *blur sikit :)

      Delete
  2. Hee, maksud Arham..start daripada 18 thn la Farah akn experience banyak benda baru.and you can decide what to do with your life.study,part time job, friends, and all.
    Anyway,I wish you luck! All the best! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe . yeala kan . tak sabar nak smbung study . nak try hidup sndri . hehe . part time gob dah rasa . bestttt . hehehe . thanks sayang :)

      Delete
  3. ow..tgu result ye..
    kje smtra la tu kan..gud luck utk result..bnykkan tawakal ye..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe . yaya . tunggu result . thanks taw :)

      Delete